Onderzoeksrapporten
Zoeken in de index
Verschillen tussen dflowfm2d-rmm_vzm-hr2023_6-v1c resultaten op het modellenplatform (MP) en op het rekencluster van Deltares (H6).
Binnen het programma BOI (beoordeling en ontwerpinstrumentarium) is een nieuw instrumentarium ontwikkeld voor zandige waterkeringen voor de Nederlandse kust, op basis van het proces-gebaseerde, numerieke model XBeach. Dit model kan worden gebruikt om de veiligheidsbeoordeling van de daarvoor geschikte delen van de zandige kust van Nederland mee uit te voeren. Het ‘Plan van Aanpak Vernieuwd Instrumentarium Zandige Keringen’ (Deltares en Arcadis, 2019) beschrijft de inmiddels afgeronde ontwikkeling van dit nieuwe instrumentarium. Rijkswaterstaat WVL heeft, in opdracht van DGWB, STOWA en de kust- en duinwaterkeringsbeheerders, de taak gekregen om de eerste fase (Ambitieniveau 1) van dit ontwikkelingsproject te leiden. Ambitieniveau 1 van Zandige Waterkeringen liep van 2020 tot 2022.
De rapportage die hier te vinden is, is een onderdeel van de rapportages als oplevering gedurende ambitieniveau 1 van BOI - Zandige Waterkeringen.
In 2021 is de methode kennisagenda om gebiedsgericht beheer te kunnen ondersteunen en een systematische inventarisatie te maken van de kennisbeschikbaarheid voor een gebied of systeem.
De Zeespiegelmonitor stelt jaarlijks de stand van de zeespiegel vast van de zes Nederlandse hoofdgetijdenstations (Delfzijl, Harlingen, Den Helder, IJmuiden, Hoek van Holland en Vlissingen), die continu de waterstand vastleggen/meten
Data gap analyse voor het transitiepad Kunstwerken. Doel is het in beeld brengen van het verschil tussen benodigde en beschikbare data om de SLA-PIN circulariteit te kunnen bepalen voor die delen van het areaal van RWS die vallen binnen het transitiepad kunstwerken.
Rijkswaterstaat werkt toe naar klimaatneutrale en circulaire wegverhardingen in 2030. Rijkswaterstaat werkt toe naar sturing op het aandeel PR-asfalt en asfaltvreemde stoffen in de asfaltverhardingen
Binnen het EU programma Ursa Major neo is het eindrapport gereed gekomen dat is uitgevoerd door TNO. Dit TNO rapport geeft de resultaten weer van een onderzoek (praktijktest) naar het gevonden effect van een test met Truck Platooning op de verkeersveiligheid, uitstoot, acceptatie en C-ITS communicatie.
Deze Strategische Verkenning -in opdracht van het Programma op Weg naar een Vitale Infrasector- geeft duiding over de benodigde kennis, kunde en samenwerking door de veranderende infraopgave.
Het huidige kustbeleid van dynamisch handhaven van de kustlijn heeft als operationeel doel het tegengaan van structurele erosie van de Nederlandse kust door middel van zandsuppleties.
Rijkswaterstaat wil in 2030 circulair werken. Onderdeel daarvan is het meten en monitoren van circulariteit. In de raamovereenkomst Kennisinkoop Circulaire Economie (ROK CE) heeft Rijkswaterstaat daarom een perceel Meten en Monitoren opgenomen. Een van de projecten in dit perceel is het komen tot één gezamenlijke lijst met materialen.
Dit rapport bevat een voorstel voor de vorm en inhoud van de te ontwikkelen materialenlijst en geeft een plan van aanpak voor vervolgstappen voor het ontwikkelen van de materialenlijst en een gezamenlijke taal.
- vorige pagina
- 1
- ...
- 57
- ...
- 6518
- volgende pagina
Direct naar
Zoeken op PUC-nummer
Veel van deze rapporten zijn gemigreerd vanuit het PUC-platform.
Deze rapporten zijn nu terug te vinden door te zoeken op het PUC-nummer in de link.
Bijvoorbeeld: als een link eindigt op PUC_726371_31/1/, dan is dit rapport te vinden door te zoeken op: PUC_726371_31