Archief van deze site

De informatie op deze website is voor iedereen te bekijken, ook als deze niet meer online staat. Oude informatie is terug te vinden in ons archief.

Volgens de archiefwet moet informatie van de overheid bewaard blijven en voor iedereen te bekijken zijn. Op de website Rijksoverheid.nl leest u meer over de regels voor het bewaren van overheidsinformatie.

Waarom is oude informatie belangrijk?

Informatie die we in het verleden op onze website hebben gezet, kan belangrijk zijn voor bijvoorbeeld cultuurhistorisch onderzoek. Ook kunnen bedrijven en burgers rechten ontlenen aan de informatie op onze website. In dat geval kan eerder gepubliceerde informatie een bron zijn voor bewijsvoering. Daarom bewaren we oude pagina’s van deze website in ons archief.

Webarchief

Dagelijks maken we een kopie van onze website. Wilt u weten wat er eerder stond op open.Rijkswaterstaat.nl? Bezoek dan het webarchief.

Hoe werkt het webarchief?

Het webarchief toont dagelijks een kopie van de hele website Rijkswaterstaat.nl. U kunt het webarchief op 2 manieren gebruiken:

  • U kunt door de site navigeren op een bepaalde dag in het verleden, door op de kalender (in de grijze balk links op het scherm) een datum te kiezen. U kunt teruggaan tot 17 januari 2023.
  • Via de zoekbalk (onder de kalender) kunt u de site doorzoeken. Het zoekvenster rechts in de gele balk werkt níet in het webarchief.