Onderzoeksrapporten
Hier vindt u een overzicht van onderzoeksrapporten van Rijkswaterstaat, conform Woo artikel 3.3 lid 2 letter j.
Op deze plek publiceert Rijkswaterstaat de eigen openbare rapporten uit de periode 1822 tot heden en de openbare rapporten die in opdracht van Rijkswaterstaat opgesteld zijn. De databank omvat circa 64.000 rapporten in pdf-formaat.
Zoeken in de index
Dit rapport is voorbereidend werk voor het opstellen van een activiteitentoets horend bij de actualisatie van het Natura 2000 beheerplan t.a.v. de activiteit baggeren en verspreiden.
Het doel van de Quick Reaction Force (QRF) is om waterveiligheidskennis te verbeteren door betere acquisitie, ontsluiting en gebruik van velddata rondom stormen en hoogwaterstanden. Om dit te bereiken, biedt de QRF een structuur voor een betere afstemming tussen de betrokken stakeholders over ...
Dit rapport vat het gehele Kustgenese 2.0 onderzoek samen, dat door Deltares is uitgevoerd over de periode februari 2017 tot maart 2020. Drie thema's worden behandeld: (1) de zeewaartse begrenzing van het kustfundament, (2) de sedimentbehoefte van het kustfundament in relatie tot ...
Belangrijk doel van Kustgenese 2.0 is beantwoording van de beleidsvraag: “Wat is de sedimentbehoefte van het kustfundament om mee te kunnen groeien met de zeespiegelstijging?”. Dit rapport geeft het antwoord op deze beleidsvraag voor twee tijdvakken, voor de periode van nu tot 2035 en voor ...
Dit rapport beschrijft een onderzoek naar de morfologische processen en dynamiek op de diepe vooroever tussen NAP -8 m en -20 m. Aan de hand van de resultaten kan beslist worden of er een andere zeewaartse grens mogelijk is voor het kustfundament.
Deze atlas geeft een samenvatting en synthese van de actuele kennis van de Nederlandse diepe vooroever. De focus ligt op de Kustgenese 2.0 data en kennis, maar ook relevante eerder opgedane kennis is bijgevoegd. Naast kaarten worden er ook andere typen visualisatie gebruikt, zoals grafieken en ...
Dit rapport beschrijft een nieuwe en efficiënte aanpak om het jaarlijkse zandtransport op de Nederlandse diepe vooroever te berekenen. Deze berekening is gebaseerd op modellen.
Dit rapport beschrijft (in het Engels) de variabiliteit in tijd en ruimte van de orbitale golfbeweging, residuele stroming en bodemvormen op de diepe vooroever. Voor de analyse wordt gebruik gemaakt van veldmetingen.
Dit rapport beschrijft een offline Sediment Transport Model voor de Nederlandse diepe vooroever. Dit model kan het jaarlijkse zandtransport berekenen voor elke willekeurige locatie op de diepe vooroever.
Direct naar
Zoeken op PUC-nummer
Veel van deze rapporten zijn gemigreerd vanuit het PUC-platform.
Deze rapporten zijn nu terug te vinden door te zoeken op het PUC-nummer in de link.
Bijvoorbeeld: als een link eindigt op PUC_726371_31/1/, dan is dit rapport te vinden door te zoeken op: PUC_726371_31