Onderzoeksrapporten - Zoekresultaten
Zoeken in de index
Binnen het programma BOI (beoordeling en ontwerpinstrumentarium) is een nieuw instrumentarium ontwikkeld voor zandige waterkeringen voor de Nederlandse kust, op basis van het proces-gebaseerde, numerieke model XBeach. Dit model kan worden gebruikt om de veiligheidsbeoordeling van de daarvoor geschikte delen van de zandige kust van Nederland mee uit te voeren. Het ‘Plan van Aanpak Vernieuwd Instrumentarium Zandige Keringen’ (Deltares en Arcadis, 2019) beschrijft de inmiddels afgeronde ontwikkeling van dit nieuwe instrumentarium. Rijkswaterstaat WVL heeft, in opdracht van DGWB, STOWA en de kust- en duinwaterkeringsbeheerders, de taak gekregen om de eerste fase (Ambitieniveau 1) van dit ontwikkelingsproject te leiden. Ambitieniveau 1 van Zandige Waterkeringen liep van 2020 tot 2022.
De rapportage die hier te vinden is, is een onderdeel van de rapportages als oplevering gedurende ambitieniveau 1 van BOI - Zandige Waterkeringen.
Deze handleiding is een hulpmiddel bij het schematiseren van dammen en voorlanden, ten behoeve van het toepassen van de 'dam- en voorlandmodule' bij het doorlopen van diverse toetssporen in het kader van de beoordeling van primaire waterkeringen.
In het programma Kustgenese 2.0 (KG2) wordt kennis ontwikkeld van het Nederlandse kustsysteem. Een belangrijk onderdeel is een grootschalige meetcampagne die plaatsvond rondom het Amelander Zeegat en op de diepe onderwateroever van Ameland, Terschelling en Noordwijk in 2017-2018.
Dit datarapport ...
- vorige pagina
- 1
- ...
- 171
- ...
- 6519
- volgende pagina
Direct naar
Zoeken op PUC-nummer
Veel van deze rapporten zijn gemigreerd vanuit het PUC-platform.
Deze rapporten zijn nu terug te vinden door te zoeken op het PUC-nummer in de link.
Bijvoorbeeld: als een link eindigt op PUC_726371_31/1/, dan is dit rapport te vinden door te zoeken op: PUC_726371_31