Open overheid
Zoeken in de index
Resultaten
The microplastic identification software and its used settings have a substantial influence on the identification results. Therefore, a comparative and optimization study was performed using two software packages (siMPle and Purency), several siMPle versions and pipelines, and various polymer TV settings.
Beschrijving van toepassingen van het mobiliteitsmodel van Rijkswaterstaat, het Landelijk Model verkeer en Vervoer (LMS). Deze modelberekeningen heeft Rijkswaterstaat uitgevoerd voor het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM) ten behoeve van de publicatie Mobiliteitsbeeld 2024 van het KiM in november 2024.
De modeltoepassingen hebben tot doel het opstellen van integrale mobiliteitsprognoses, voor auto, openbaarvervoer voor de gemiddelde werkdag voor het zichtjaar 2029.
Woo-verzoek over de uitbreiding van de A27 traject Houten-Everdingen.
Jaarlijks verslag van de telling van overwinterende eiders, zwarte en grote zee-eenden en toppers in de Nederlandse kustwateren en de Waddenzee
Verslag over het verband tussen de concentraties van organische stof en plasticdeeltjes op drie meetpunten in de Duitse Rijn.
Het doel is om ruimtelijke beelden van de dynamiek van algenbloeien in het Volkerak-Zoommeer openbaar te kunnen raadplegen
In opdracht van Rijkswaterstaat CIV heeft Waardenburg Ecology in 2023 de Macrozoöbenthosbemonstering Marien uitgevoerd van de Overgangswateren, Waddenzee, Grevelingenmeer, Veerse Meer en Westerschelde. Deze rapportage beschrijft de resultaten van het Grevelingenmeer en het Veerse Meer.
De rapportage ‘Biotamonitoring Rijkswateren’ bestaat (vanaf 2018) uit twee delen. Deel I ‘Toetsing en trends’ beschrijft de resultaten (meest recent: Dogruer e.a., 2023) en deel II ‘Toegepaste methoden’ – dit rapport –beschrijft de bemonsterings- en analysetechnieken die in de verschillende jaren in de
afzonderlijke onderdelen van het monitoringprogramma zijn gebruikt. Ook eventuele veranderingen en afwijkingen van de geldende protocollen staan in
deel II.
Arcadis heeft een globale analyse uitgevoerd naar verkeersveiligheidsrisico’s op het rijkswegennet. Hiermee kan op hoofdlijnen een beeld worden gevormd van de totale verkeersveiligheidsopgaven als één van de bouwstenen van een Strategische Verkeersveiligheidsagenda voor het rijkswegennet.
Woo besluit van 8 oktober 2024 waarin documenten worden gepubliceerd over de projectopdracht van de Drentse Zonneroute A37.