Open overheid
Zoeken in de index
Resultaten
Doel van dit onderzoek is een beeld te krijgen van de meerwaarde en functionaliteit van biohutten voor vissen en macrofauna in de Lek bij Bergambacht
In deze rapportage wordt ingegaan op de veranderingen in de planktonsamenstelling in relatie tot de saliniteit in de jaren 2018 tot en met 2023
Dit onderzoek is een vervolg op een verkennende studie naar het gedrag van een serie suppleties bij Julianadorp, Texel en Schouwen (Knaake en Vermaas, 2022).
Woo-besluit van 11 september 2024 naar aanleiding van een verzoek om gegevens van het Landelijk Meldpunt Afvalstoffen.
De hoofdconclusie van de uitgevoerde analyses is dat de veranderde inzichten over de gevolgen van de klimaatverandering er toe leidt dat de afvoercapaciteit op de Afsluitdijk niet meer voldoet aan de tot doel gestelde peilbeheersing van het IJsselmeer.
Het nalevingsverslag is het voornaamste instrument van Rijkswaterstaat om (1) te monitoren of de geluidproductieplafonds (GPP’s) niet worden overschreden en (2) de minister van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) en het publiek te informeren over de wijze waarop Rijkswaterstaat zorgdraagt voor de naleving van de GPP’s.
De voorliggende knelpuntanalyse van de vaarweg Harlingen - Noordzee in het bekken van het Vlie bevat de volgende knelpunten: het drempelgebied Pannengat, het drempelgebied Blauwe Slenk, en de geul langs Pollendam (streefdiepte -7.5m NAP). Daarnaast wordt het Kimstergat beschreven: een belangrijke locatie voor het verspreiden van baggerspecie nabij Harlingen.
Het onderzoek richt zich op een van de aanbevelingen vanuit de lange-termijn verkenning naar de bereikbaarheid van Ameland (VBA 2030)
Woo-besluit van 28 augustus 2024 waarin documenten worden gepubliceerd over datalekken binnen Rijkswaterstaat in 2021 en 2022.